Monday, 7 August 2017

1 TAHUN 8 BULAN MENANGGUNG SAKIT KESAN EPIDURAL @ Shaklee Jitra

Assalamualaikum,

Hari ni madam nak sharing mengenai one of Shaklee lover punya story. Macam mana dia jatuh hati dengan Si Putih tu :)

Jom baca sama2 nah!

Image result for ostematrix

****************************************************************************


Mkiti nak shring sikit pengalaman MAKITI dengan supliment pertama makiti dengan Shaklee..

2013 lahirlah seorang puteri makiti yang pertama

NUR KHAYLA ARISSA BINTI MUHAMMAD AD RAHMAT

macam diceritakan tajok hngat tentang pertarungan nyawa seorang ibu untuk melahirkan seorang ank kn..Sakit perit selama hampir 12jam org kta jalan tak buka..

Last doctor suggest cucuk epidural

Ank pertama, penglmn pon tak ada jdi makiti terima dengan hati terbuka untuk terima sejarum epidural

Nk tahan sakit katanya lahhh 

MasyaAllah kuasa Allah lebih besar, sakit nk bersalin, nikmat nk bersalin ni dia mai lagu tu lah...

Dan waktu lepas azan zohor nk solat Jumaat, Alhamdulillah makiti selamat bersalin normal

Settle bab bersalin bab berpantang, bab membesarkan...

1tahun 8bulan makiti tanggung sakit bekas cucuk epidural tu...

Sejuk ka nk hujan ka buat kerja terok ka ha tudia dia mi skit menyucuk tk tau nak habaq dekat pinggang ni...

Smpailah 1 hari mkiti ternampak post sorng kakak ni cerita pasai OSTEMATRIX

Memang x pkir panjang nak cuba jgak kan dia crita baik untuk sakit badan bla bla bla..

Makiti oder, dia cod smpai dekat dengan rumah makiti, dia orang seberang jaya..

Makiti makan mcm dia ajaq, 4biji sebelom nak tdur

Tak hbis 1 btoi mcm magic naa lega ishhhh best sungguh...

Lepas tu nk kena beli lagi kannnn nak amal

Best sungguh Shaklee ni

Sapa tak buat x amal RUGII

*Supliment pertamaku ostematrix ku jatuh hati dengan supliment Shaklee*

Terima kasih :)

Kredit : Siti Khadijah


Desclaimer: Kesan penggunaan produk berbeza mengikut individu.

*********************************************************************************

Image result for ostematrix

Jom Shaklee bersama kami!

Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668

FB Azwani Aziz
COD Jitra

No comments:

Post a Comment