Monday, 5 June 2017

SET HAMIL BAJET @ Shaklee Jitra


Assalamualaikum semua,
Apa kabar rakan2 alam maya madam?


Alhamdulillah, madam sekeluarga sihat..cuma madam skg ni ada tanda2 nk selsema..sbb dh rasa sikit2 perit tekak ni.huhu

Tapi xpa, vitamin C Shaklee kan ada.hehe..Plus, madam kena minum ayaq masak byk2..so hrp xmelarat la n cpt lega..Amin..


Well, hr ni madam nk share pasal SET HAMIL SHAKLEE. Klu nak ikutkan, set hamil, set berpantang n set menyusu lebih kurang ja bahan2/produk2 dia.hehe..Tu yg best tu..jd xrugi pun..dari hamil sampai bersalin n menyusu baby,still boleh consume Shaklee!

Semuanya ikut bajet dan keperluan anda actually..Kalau mampu, amik la full set..Klu x, madam boleh suggestkan ikut bajet masing2.

Ada kawan madam, waktu hamil amik 2 ja iaitu OsteMatrix dan B Complex. ini pun sudah memadai.



Di bawah ni, ada pilihan2 pakej yg boleh diambil oleh ibu2 sekalian. :)


Jom tengok, apa manfaat bagi setiap produk dlm set ni kepada ibu2 semua nah.. :)




Image result for testimoni set hamil shaklee


Jadi, pilih lah yg mn ibu2 berkenan n berkemampuan ikut bajet masing2.
Untuk free consultations, wasap madam okeh!


Jom Shaklee!


Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668
FB Azwani Aziz


No comments:

Post a Comment