Sunday, 28 May 2017

Pengedar Shaklee Jitra, Alor setar & seluruh Malaysia

Saya merupakan pengedar Shaklee di kawasan Jitra, Alor Setar, dan Seluruh Malaysia. Jika anda berminat untuk mendapatkan mana-mana produk Shaklee, boleh hubungi saya di talian ini : 019-4207668. So, boleh terus wassup/telegram kepada saya. Jika nak calling pun boleh.

Boleh berurusan dengan saya secara on9 mahupun COD. Saya tinggal di Jitra tapi bekerja di Bukit Kayu Hitam. Jadi kalau nak COD, boleh saja di sekitar Bukit Kayu Hitam ke Jitra tu seperti UUM, Changlun, Hosba, Asun dan kawasan sekitarnya. Ini boleh semasa hari bekerja sebab saya akan COD selepas balik sekolah. Untuk pengetahuan, madam adalah seorang guru.hehehe

Kawasan Alor Setar pun boleh COD kalau anda mahu! Sebab saya ni asal orang Anak Bukit ja.hehe

Kalau berurusan online pun boleh. Lebih mudah sbb barang akan di kurier directly oleh Shaklee. Kalau oder hari bekerja sebelum 3 ptg, brg terus akan sampai depan pintu anda keesokkan harinya!

Jika anda inginkan apa-apa supplement Shaklee boleh hubungi saya dan bank in terus ke dalam akaun saya dan Shaklee akan kurier kepada anda. Harga mampu milik akan diberi jika anda betul2 berminat nak dapatkan supplement Shaklee.

Jika oder semasa hujung minggu,jadi lambat la ckit terima produk ye. Tempoh penghantaran: 1-4 hari bekerja.


Dengan pembelian dari blog saya, insyaAllah saudara/i akan terima:

1) konsultansi tentang produk secara PERCUMA

2) Menyertai laman sosial khas yang dipantau oleh mereka yang berpengalaman dalam pemakanan tambahan Shaklee

Nak join Ahli???

Mestilah boleh.. Jom la join bersama saya..Sebab, kalau kita nak join Shaklee, carilah group yang proaktif dan sentiasa bantu membantu... Macam group madam nie... memang best!

Tambahan, boleh beli dengan harga ahli!

Boleh jana pendapatan tambahan!


Jazakumullah khairan kathira atas sokongan anda semua. Moga Allah membalasnya dengan lebih baik. Ameen



Jom Shaklee!

Azwani Aziz

ID 1264241

FB Azwani Aziz

www.wasap.my/+60194207668

No comments:

Post a Comment