Thursday, 27 July 2017

SABAR DAN KONSISTEN

Assalamualaikum,

Nak kurus kene sabar..

Bukan makan supplemen hari ni sebulan terus kempes...


No no..

Kita kurus biar lambat dan maintain..
Jangan kurus cepat pastu naik balik bagai di pam pam..

No..no..

Nak kurus biar kulit pun nampak elok..masih cekang dan nampak makin muda.. sebab ada yang kurus mendadak..kulit nampak kusam...dan nampak makin berumur...

No..no..

Apapun pilihan kita.. nak kurus cepat..atau biar pelan asal mantop... Mesti kene bijak memilih suppliment ya...

Jangan risau..makan supplemen x gemuk..nak nak yang makan suplemen untuk kurus!!

Dari 97kg - 75kg
Dalam tempoh 4 tahun...hahaha..sabar kan saya??saya bukan on serius diet tauu...tapi saya serius amalkan Shaklee





Kredit: normi mohd

Jom Shaklee bersama kami!


Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668

FB Azwani Aziz


Tuesday, 25 July 2017

TONIC AJAIB



CERITA HJ ROSLAN : KISAH TONIC AJAIB VIVIX


Peringkat awal 2004 Vivix mdpt sambutan hangat dalam kalangan masyrakat dan leaders Chinese.

Bg mereka nilai Vivix amat murah jika di bandingkn dgn kos mendapatkn Resveratrol dari red wine. Kos sebotol Vivix sama dgn RM 30000 jika mampu minum 3000 gelas red wine.
Satu sudu teh 10 ml bersamaan 100 gelas red wine yg ada resveratrol. Memang masyarakat Cina amat menyukai produk kesihatan yg beri kesan awet muda. Byk testimoni telah dpt di kongsi. Lg pun dgn Vivix senang dpt repeat order dan senang utk effektif.

Bg masyarat India Vivix byk membantu pesakit spt darah tinggi dan diabetes.Ada leaders yg hanya fokus jual Vivix sahaja sehingga menjadi effektif coordinators.

Hujah mereka amat mudah..analogy sebuah rumah atau bangunan yang dah berpuluh tahun mesti banyak yg kena repair spt bumbung yg bocor, dinding yg berlubang, paip yg berkarat dsbnye..oleh itu Vivix diperlukn utk REPAIR dulu mana2 sel atau organ yg dah rosak.
Saya kenal bberapa org leaders yg komited jual Vivix dlm quantity yg bykk.

Masyarakat Melayu telah mula menerima Vivix setelah yakin tentang status halal dan bila melihat kesan yg amat positif dari penggunaan Vivix..antara testimoni yg diviral adalah stroke, diabetes, kanser, darah tinggi dan kidney failure.

Bg generasi Y mereka teruja dgn kemampuan Vivix boleh mjadikn rupa paras kulit wajah yg makin mulus...testimoni menayang wajah2 cun ni pun jd viral.

Apapun soalan dari gambar ni nape sya minum Vivix trus dr botol??..sbb utama mudah dan tak rugi jika melekat pada sudu dan x dihabiskan.

Wpun harga Vivix agak tinggi tp masyarakat sudah fhm nilai kesihatan lg mahal..kos operate jantung dan kos rawatan buah pinggang dan kanser lg mahal...

Faktor2 di atas mnyebabkn Vivix mjadi minuman fav bg mereka yg pentingkn kesihatan,kesejahteraan kluarga serta penampilan yg hebat.

Saya dan Master Law sendiri yg minta Mr Roger bwa masuk semasa kami dinner di Kuala Lumpur pd 2004 wpun harga agak tinggi.

Mudah2 anda trus bkongsi anugerah alam dan sains ini dgn org yg anda CARE..

Shaklee make this possible..Tima kasih Shaklee.






Jom Shaklee bersama kami!

Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668

FB Azwani Aziz

REZEKI TIDAK PERNAH SALAH ALAMAT



ALHAMDULILLAH, DIPERMUDAHKAN

 24 Julai 2017 (Isnin)
Alkisah di pejabat pos,



Sis: Cik jual ka ESP tu?

Saya : Ya.. saya jual (sambil tersenyum)

Sis: Tu protein kan?

Saya: Ya.. btul protein.

Sis: Berapa berat tu?

Saya: 850gram setong ni. Awat yek?

Sis: Bapa harga?

Saya: Harga retail RM170. 93 :)

Sis: Oo.. xdak pa.. sy mkn protein jgk. tapi jenama H________. Shake dgn esp tu boleh jugak. Tapi yang sy slalu mkn tu 200gram lebih, harga seratus lebih jugak. Baik beli esp kan. Herblax ada x? Saya nk order esp + herblax la

Saya: Ya.. boleh2 (sambil serahkan flyer #shaklee)

***********
Alhamdulillah, rezeki xpernah salah alamat.
Syukur Allah permudahkan :)


Jom Shaklee bersama kami!

Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668

FB Azwani Aziz
COD Jitra

Tuesday, 18 July 2017

YEAY! SI PUTIH DAH AVAILABLE UUUUU..

Wah..hot item ni dah available!



Cepat2 grab untuk kawan2 madam semua..hehe

Sumber kalsium dlm bentuk tablet. Sangat mudah ditelan okeh!

Very recommended utk org yg xsuka minum susu/soya macam madam ni.hehe

Kuatkan tulang dan gigi anda. Elakkan osteoporosis.

Sangat bagus untuk ibu2 mengandung, menyusu..

Membantu mengelakkan sembelit/ melawas








Jom Shaklee bersama kami!

Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668

FB Azwani Aziz
COD Jitra

Monday, 17 July 2017

5 CARA BERSIHKAN USUS


5 Cara Semulajadi Untuk Bersihkan Usus Dan Menyelamatkan Nyawa


5 langkah di bawah ini nampak mudah tetapi sebenarnya boleh menyelamatkan nyawa kita;

1.0 Ubah Tabiat Makanan Sekarang

Makanlah lebih banyak serat daripada sumber sayuran dan buah-buahan. Ambil 20-35 gram serat sehari untuk menyapu bersih sampah dalam usus dan menurunkan berat badan.


2.0 Minum Lebih Banyak Air Masak

Minumlah sekurang-kurangnya 8 gelas sehari kerana air membantu proses pencernaan berjalan lancar sekaligus membebaskan usus dari kotoran yang tidak diingin.

Keperluan air badan seseorang diukur berat badan. Contohnya, 25kg jisim  perlukan 1 liter air.

Macam  madam berat badan 51kg, jadi perlu minum air masak 2 liter !


3.0 Tingkatkan Pengambilan Yogurt

Tubuh memerlukan bakteria baik untuk memproses gizi tertentu. Tanpa bakteria ini, mikroorganisma penyebab penyakit akan bermaharajalela dalam badan. Makanlah 1-2 hidangan yogurt sehari.


4.0 Ubah Gaya Hidup

Lakukan lebih banyak aktiviti fizikal selama 30 minit sehari dengan berjalan, jogging atau pun mengemas rumah. Gaya hidup aktif akan meningkatkan metabolisme badan dan membakar lebih banyak kalori. Tubuh akan lebih cergas dan sihat.


5.0 Pengambilan Supplemen Membantu Proses Detoks


1. DETOKS USUS

Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.

Image result for herb lax shaklee

Amalkan pengambilan supplemen seperti Herblax Shaklee untuk membantu proses penghadaman berjalan lancar. Supplemen ini semulajadi, selamat dan berkesan.



2. DETOKS DARAH DAN SELURUH BADAN

ALFALFA COMPLEX





3. DETOKS HATI

DTX COMPLEX

Image result for dtx shaklee

Sistem pencernaan manusia ini adalah rumah kepada pelbagai penyakit kanser dan penyebab banyak penyakit kanser yang boleh membawa maut.



JOM SHAKLEE BERSAMA KAMI

Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668

FB Azwani Aziz
COD Jitra




Saturday, 15 July 2017

READY STOCK SHAKLEE UTK JITRA, HOSBA, ASUN, NAPOH, TUNJANG, ALOR SETAR & KAWASAN SEKITAR

Hubungi kami segera untuk harga yang istimewa dan konsultasi percuma.

Untuk sembang panjang, lebih mudah wasap/ telegram ya :)

Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668






JOM!


Assalamualaikum semua..

Cantik x SHAKLEE SHAKER ni??

Menarik sgt kan.hehe

Jom sertai kami..

Jadi Shaklee Independent Distributor (SID)

Boleh beli harga ahli..

Boleh jana pendapatan tambahan!



Jom Shaklee bersama kami!

Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668

FB Azwani Aziz
COD Jitra